Bouwen aan een
Broodwaardige
Toekomst
Incubaker
ontwikkelt en
introduceert
duurzame
innovaties in de
brood-en
banketketen
![](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/09/image-5.jpg)
![unseen-studio-s9CC2SKySJM-unsplash](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/unseen-studio-s9CC2SKySJM-unsplash.jpeg)
Resultaten voor impact
Trends & Ontwikkelingen
Cras commodo tortor elit, sed consectetur nibh feugiat vitae. Orci varius natoque penatibus et magnis dis.
Marketing en strategie
Cras commodo tortor elit, sed consectetur nibh feugiat vitae. Orci varius natoque penatibus et magnis dis.
Businessideeën en concepten
Cras commodo tortor elit, sed consectetur nibh feugiat vitae. Orci varius natoque penatibus et magnis dis.
Creatieve producties
Cras commodo tortor elit, sed consectetur nibh feugiat vitae. Orci varius natoque penatibus et magnis dis.
Onderwerpen
Korte keten
Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut
Ambacht 2.0
Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut
Personeelstekort
Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut
Transparantie
Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut
Duurzame teelt
Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut
Reststromen
Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut
Ons Verhaal Scroll
Wie zijn we?
Incubaker is een food innovatieburo en ontwikkelt concepten voor bedrijven die actief zijn in de keten van brood en banket. Dit zijn onder andere retailers, foodservice bedrijven, bakkerijen verpakkingsbedrijven, grondstofleveranciers en agrariërs. De innovatievraagstukken gaan over ‘wat stoppen we in brood’ tot en met ‘wat laten we achter na consumptie’. Innovatie begint vaak met een verkenning van de markt. Op basis van analyse en marktinzichten kunnen slimme strategische keuzes gemaakt worden. Deze vormen samen met het beoogde commerciële succes de uitgangspunten voor conceptontwikkeling. Goede concepten zijn 360 graden doordacht en raken alle onderdelen die zorgen voor een succesvolle implementatie of marktintroductie.
Wat doen we?
Incubaker bedenkt en werkt concepten uit tot en met ontwerp. Hetgeen we opleveren kan onder andere een nieuw business model, een categorieplan, een marketingstrategie of een productidee zijn. Om daartoe te komen heeft Incubaker verschillende disciplines in huis. We kunnen de markt analyseren aan de hand van marktcijfers, trendwatching en klant- en marktinzichten. Op basis van inzichten en doelstellingen ontwikkelen we marketingstrategieën. Afhankelijk van wat er nodig is gaan we aan de slag met bijvoorbeeld een business model, positioneringsstrategie of een marketingplan. Met deze input kunnen we heel doelgericht creatief te werk gaan – in eerste instantie zonder beperkingen. Ideevorming, cconceptontwikkeling en productontwerp komen dan aan bod. Een vierde pijler waar Incubaker bij kan helpen is het vercommercialiseren en vermarkten van de innovatie, in de vorm die past bij de vraag en het beoogde resultaat.
Ons Verhaal Toggle
Wie zijn we?
Incubaker is een food innovatieburo en ontwikkelt concepten voor bedrijven die actief zijn in de keten van brood en banket. Dit zijn onder andere retailers, foodservice bedrijven, bakkerijen verpakkingsbedrijven, grondstofleveranciers en agrariërs. De innovatievraagstukken gaan over ‘wat stoppen we in brood’ tot en met ‘wat laten we achter na consumptie’. Innovatie begint vaak met een verkenning van de markt. Op basis van analyse en marktinzichten kunnen slimme strategische keuzes gemaakt worden. Deze vormen samen met het beoogde commerciële succes de uitgangspunten voor conceptontwikkeling. Goede concepten zijn 360 graden doordacht en raken alle onderdelen die zorgen voor een succesvolle implementatie of marktintroductie.
Wie zijn we?
Incubaker is een food innovatieburo en ontwikkelt concepten voor bedrijven die actief zijn in de keten van brood en banket. Dit zijn onder andere retailers, foodservice bedrijven, bakkerijen verpakkingsbedrijven, grondstofleveranciers en agrariërs. De innovatievraagstukken gaan over ‘wat stoppen we in brood’ tot en met ‘wat laten we achter na consumptie’. Innovatie begint vaak met een verkenning van de markt. Op basis van analyse en marktinzichten kunnen slimme strategische keuzes gemaakt worden. Deze vormen samen met het beoogde commerciële succes de uitgangspunten voor conceptontwikkeling. Goede concepten zijn 360 graden doordacht en raken alle onderdelen die zorgen voor een succesvolle implementatie of marktintroductie.
Wie zijn we?
Incubaker is een food innovatieburo en ontwikkelt concepten voor bedrijven die actief zijn in de keten van brood en banket. Dit zijn onder andere retailers, foodservice bedrijven, bakkerijen verpakkingsbedrijven, grondstofleveranciers en agrariërs. De innovatievraagstukken gaan over ‘wat stoppen we in brood’ tot en met ‘wat laten we achter na consumptie’. Innovatie begint vaak met een verkenning van de markt. Op basis van analyse en marktinzichten kunnen slimme strategische keuzes gemaakt worden. Deze vormen samen met het beoogde commerciële succes de uitgangspunten voor conceptontwikkeling. Goede concepten zijn 360 graden doordacht en raken alle onderdelen die zorgen voor een succesvolle implementatie of marktintroductie.
Wie zijn we?
Incubaker is een food innovatieburo en ontwikkelt concepten voor bedrijven die actief zijn in de keten van brood en banket. Dit zijn onder andere retailers, foodservice bedrijven, bakkerijen verpakkingsbedrijven, grondstofleveranciers en agrariërs. De innovatievraagstukken gaan over ‘wat stoppen we in brood’ tot en met ‘wat laten we achter na consumptie’. Innovatie begint vaak met een verkenning van de markt. Op basis van analyse en marktinzichten kunnen slimme strategische keuzes gemaakt worden. Deze vormen samen met het beoogde commerciële succes de uitgangspunten voor conceptontwikkeling. Goede concepten zijn 360 graden doordacht en raken alle onderdelen die zorgen voor een succesvolle implementatie of marktintroductie.
Ons Verhaal Tab
Bijzondere klanten
![Graanschap-logo1-groen kopie](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/Graanschap-logo1-groen-kopie.jpg)
![Logo_Bakkerijen Amarant_Overzicht](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/Logo_Bakkerij_Bacu-2.jpg)
![Faber_logo_transparant](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/Faber_logo_transparant.png)
![logo van vessem](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/logo-van-vessem.png)
![Logo_BD_nieuw](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/Logo_BD_nieuw.png)
![nbc logo](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/nbc-logo-2.jpeg)
![Logo_Amarant_RGB](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/Logo_Amarant_RGB-kopie-2-1.jpeg)
![](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/logo-amarant-bakkers.jpg)
![Logo_Bakkerijen Amarant_Overzicht](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/Logo_Bake-five-kopie.jpg)
![Logo-stevers](https://incubaker.nomadsdemosite.nl/wp-content/uploads/2023/10/Logo-stevers.png)